Eriksens TV o Video-Service

Skåne län

Information

Eriksens TV o Video-Service hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Eriksens TV o Video-Service finns. I Klippan så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Eriksens TV o Video-Service tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Eriksens TV o Video-Service har haft sedan 1997-01-01. Eriksens TV o Video-Service har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Eriksens TV o Video-Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-21322.

Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Eriksens TV o Video-Service har idag 580707-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Eriksens TV o Video-Service

TV och videoservice samt försäljning av begagnade apparater.

I Eriksens TV o Video-Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksen, Peter Odgård som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .