KRIKA HANDELSTRÄDGÅRD

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Klippan och KRIKA HANDELSTRÄDGÅRD är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och KRIKA HANDELSTRÄDGÅRD är ett av dem. Statusen för KRIKA HANDELSTRÄDGÅRD är att Bolaget är aktivt.

KRIKA HANDELSTRÄDGÅRD är ett Enskild firma och skapades 1989-10-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Klippan där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som KRIKA HANDELSTRÄDGÅRD ska trivas.

KRIKA HANDELSTRÄDGÅRD är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Klippan så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Trädgårdsmästeri

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KRIKA HANDELSTRÄDGÅRD är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är KRIKA HANDELSTRÄDGÅRD och det finns flera verksamheter som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med KRIKA HANDELSTRÄDGÅRD så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-19102.

.

De som är på något sätt har med KRIKA HANDELSTRÄDGÅRD är Santesson, Per Åke Torgny som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KRIKA HANDELSTRÄDGÅRD har 580701-XXXX som sitt organisationsnummer.