Birgitta Palo Städ AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva flyttstädning, kontorsstädning och övriga hemnära tjänster till företag och privatpersoner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Birgitta Palo Städ AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är Birgitta Palo Städ AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 2008-05-26 så skapades Birgitta Palo Städ AB och företaget är har F-skattsedel Birgitta Palo Städ AB har haft det sedan 2008-10-02.

Birgitta Palo Städ AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-10-02

556758-5848 är organisationsnummret för företaget som finns i Klippan.

Just nu är Birgitta Palo Städ AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Birgitta Palo Städ AB så går det att nå dem via telefon på 042-129590 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Birgitta Palo Städ AB är Palo, Eva Iris Birgitta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Palo, Jack Dennis som är född 1988 och har titeln Suppleant, Lövgren, Pär Olle som är född 1955 och har titeln Revisor, Jeppsson, Pia Charlott som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .