MUFAB Komposit AB

Skåne län

Information

I Klippan finns det ett Aktiebolag som heter MUFAB Komposit AB. Det finns flera verksamheter som liknar MUFAB Komposit AB i Skåne län. Klippan är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2007-09-14 så har MUFAB Komposit AB varit registrerat. Idag är MUFAB Komposit AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Klippan.

Vill man komma i kontakt med MUFAB Komposit AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Vingg. 3, 260 70, Ljungbyhed. Vi ni istället prata med MUFAB Komposit AB så kan ni göra det på 070-1306415.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva tillverkning av glasfiberarmerade och kolfiberarmerade produkter, såsom tak och inredningsdetaljer till hästsläpar, jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Algotsson, Mats Ingmar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

MUFAB Komposit AB har 556738-0380 som sitt organisationsnummer.