Kochs Bageri i Skåne AB

Skåne län

Information

Kochs Bageri i Skåne AB är ett bolag som finns i Klippan. I Kochs Bageri i Skåne AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berntson, Eric Gustaf Folke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjernswärd Berntson, Anna L Sophie som är född 1965 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kochs Bageri i Skåne AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kochs Bageri i Skåne AB på telefon 0435-10253.

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av bageriprodukter jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kochs Bageri i Skåne AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kochs Bageri i Skåne AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kochs Bageri i Skåne AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-20 och Kochs Bageri i Skåne AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kochs Bageri i Skåne AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kochs Bageri i Skåne AB har 556734-8494 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.