Birkelunden AB

Skåne län

Information

Birkelunden AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Birkelunden AB finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Birkelunden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Birkelunden AB har haft sedan 2007-09-13. Birkelunden AB har funnits sedan och 2007-09-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Birkelunden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Birkelunden Pl 4364, 260 70, Ljungbyhed men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-770045.

Klippan arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Birkelunden AB Privat, ej börsnoterat.

Birkelunden AB har idag 556729-7519 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Birkelunden AB

Bolaget ska bedriva rådgivning till serviceverksamheter, bedriva handel med och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Birkelunden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Willemoes, Peter som är född 1946 och har titeln VD, Willemoes, Peter som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hessler, Lena Margaretha som är född 1951 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Petersson, Per-Arne Lennart som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .