Kojan AB

Skåne län

Information

556728-9623 är organisationsnummer för företaget Kojan AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kojan AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som Kojan AB finns i.

Kojan AB har varit registrerat sedan 2007-04-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kojan AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Kojan AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kojan AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kojan AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Brödernas g. 1, 264 71, Östra Ljungby

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva förvaltning av fastigheter och dotterbolag samt uthyrning av fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kojan AB och det är Andersen, Jim Mats Erik som är född 1966 och har titeln VD, Andersen, Jim Mats Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersen, Kicki Kristel Kerstin S som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekroth, Åsa Carin Susanne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor