BENNYS GOLV i Klippan AB

Skåne län

Information

BENNYS GOLV i Klippan AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där BENNYS GOLV i Klippan AB finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. BENNYS GOLV i Klippan AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket BENNYS GOLV i Klippan AB har haft sedan 2007-06-28. BENNYS GOLV i Klippan AB har funnits sedan och 2007-06-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till BENNYS GOLV i Klippan AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Björkv. 11, 264 37, Klippan men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-6230410.

Klippan arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är BENNYS GOLV i Klippan AB Privat, ej börsnoterat.

BENNYS GOLV i Klippan AB har idag 556728-3436 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för BENNYS GOLV i Klippan AB

Bolaget ska utföra golv- och väggbeklädnad samt därmed förenlig verksamhet.

I BENNYS GOLV i Klippan AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Bengt Göran Yngve som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Frykman Nilsson, Ulla Kristina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .