LS Naturlig Mat och Redovisning AB

Skåne län

Information

LS Naturlig Mat och Redovisning AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där LS Naturlig Mat och Redovisning AB finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. LS Naturlig Mat och Redovisning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket LS Naturlig Mat och Redovisning AB har haft sedan 2007-04-19. LS Naturlig Mat och Redovisning AB har funnits sedan och 2007-04-19 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till LS Naturlig Mat och Redovisning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till ÄLVDALSGATAN 12, 264 34, Klippan men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0707-405671.

Klippan arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är LS Naturlig Mat och Redovisning AB Privat, ej börsnoterat.

LS Naturlig Mat och Redovisning AB har idag 556727-6497 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för LS Naturlig Mat och Redovisning AB

Försäljning av redovisnings- och bokföringstjänster. Försäljning av, företrädesvis ekologiska, livsmedel och övriga dagligvaror, samt därmed förenlig verksamhet.

I LS Naturlig Mat och Redovisning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svedin, Lena Erika som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Pommer, Rickard Hans-Ola som är född 1970 och har titeln Suppleant, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .