Silvåkra Gård AB

Skåne län

Information

I Klippan finns det ett Aktiebolag som heter Silvåkra Gård AB. Det finns flera företag som liknar Silvåkra Gård AB i Skåne län. Klippan är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Silvåkra Gård AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-09-27 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2007-01-24 så har Silvåkra Gård AB varit registrerat och sedan 2007-09-13 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Silvåkra Gård AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Silvåkra Gård AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Silvåkra Gård 4752, 264 94, Klippan. Vi ni istället prata med Silvåkra Gård AB så kan ni göra det på 0435-21890.

Föremålet för bolagets verksamhet är att driva jordbruk med binäringar, bedriva uppfödning av hästar samt tävlingsverksamhet inom hästsporten samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva fastighetsförvaltning och värdepappershandel samt äga och förvalta fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nielsen, Jens Aage som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Feigh, Ea som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Jönsson, Paul Erik som är född 1951 och har titeln Delgivningsbar person, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Silvåkra Gård AB har 556721-7129 som sitt organisationsnummer.