Länsmäklarna i Åstorp & Klippan AB

Skåne län

Information

556721-1718 är organisationsnummer för bolaget Länsmäklarna i Åstorp & Klippan AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Länsmäklarna i Åstorp & Klippan AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som Länsmäklarna i Åstorp & Klippan AB finns i.

Länsmäklarna i Åstorp & Klippan AB har varit registrerat sedan 2007-01-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Länsmäklarna i Åstorp & Klippan AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-29.

Länsmäklarna i Åstorp & Klippan AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Länsmäklarna i Åstorp & Klippan AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Länsmäklarna i Åstorp & Klippan AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-13050 eller genom brev på följande adress:
Storg. 32 B, 264 33, Klippan

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Länsmäklarna i Åstorp & Klippan AB och det är Asp, Camilla Therése som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Dan Henrik Teodor som är född 1977 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg KB som är född och har titeln Revisor,