Ydhags Specialsnickeri AB

Skåne län

Information

556720-2964 är organisationsnummer för bolaget Ydhags Specialsnickeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ydhags Specialsnickeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som Ydhags Specialsnickeri AB finns i.

Ydhags Specialsnickeri AB har varit registrerat sedan 2007-01-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ydhags Specialsnickeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-22.

Ydhags Specialsnickeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ydhags Specialsnickeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ydhags Specialsnickeri AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-440490 eller genom brev på följande adress:
Korng. 11, 260 24, Röstånga

Bolaget skall bedriva snickeri samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ydhags Specialsnickeri AB och det är Ydhag, Åsa Mari som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ydhag, Sandra Josefin som är född 1987 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,