Perstorps Bildemontering Aktiebolag

Skåne län

Information

Perstorps Bildemontering Aktiebolag är en verksamhet som finns i Klippan. I Perstorps Bildemontering Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Kjell Peter Nicklas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kjell Erik som är född 1936 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Perstorps Bildemontering Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Perstorps Bildemontering Aktiebolag på telefon 0435-30074.

Bolaget skall bedriva skrotning av bilar, demontering, montering och försäljning av begagnade reservdelar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Perstorps Bildemontering Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Perstorps Bildemontering Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Perstorps Bildemontering Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Perstorps Bildemontering Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Perstorps Bildemontering Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Perstorps Bildemontering Aktiebolag har 556714-9074 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.