Spångens Handelsträdgård AB

Skåne län

Information

Spångens Handelsträdgård AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Spångens Handelsträdgård AB finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Spångens Handelsträdgård AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Spångens Handelsträdgård AB har haft sedan 2006-10-12. Spångens Handelsträdgård AB har funnits sedan och 2006-10-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Spångens Handelsträdgård AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Spången 362, 260 70, Ljungbyhed men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-440171.

Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Spångens Handelsträdgård AB Privat, ej börsnoterat.

Spångens Handelsträdgård AB har idag 556711-3765 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Spångens Handelsträdgård AB

Bolaget ska bedriva handelsträdgård, försäljning av plantor och plantskydd samt värdepappershantering jämte därmed förenlig verksamhet.

I Spångens Handelsträdgård AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Toft, Ulf Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersen, Eva-Lill som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .