Troedstorp Lantbruks AB

Skåne län

Information

Troedstorp Lantbruks AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Troedstorp Lantbruks AB finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Troedstorp Lantbruks AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Troedstorp Lantbruks AB har haft sedan 2006-10-26. Troedstorp Lantbruks AB har funnits sedan och 2006-10-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Troedstorp Lantbruks AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Troedstorp 7994, 264 92, Klippan men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-10576.

Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Troedstorp Lantbruks AB Privat, ej börsnoterat.

Troedstorp Lantbruks AB har idag 556707-9503 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Troedstorp Lantbruks AB

Bolaget skall bedriva jordbruk och djurskötsel, växtodling samt maskinstation samt därmed förenlig verksamhet.

I Troedstorp Lantbruks AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Leif Inge Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydenfält, Bodil Anita Cecilia som är född 1965 och har titeln Suppleant, Paulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .