Vetra Betongsystem AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Vetra Betongsystem AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Klippan här finns det många olika Aktiebolag. Vetra Betongsystem AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Klippan jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Vetra Betongsystem AB är momsregistrerat sedan2006-08-01 och har organisationsnummer 556700-0731.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-2699800 alternativt besöka eller skicka post till Vetra Betongsystem AB på följande adress Blockg. 8, 254 64, Helsingborg.

Vetra Betongsystem AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-08-01.

I Vetra Betongsystem AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , de Vries, Carsten som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva produktion och försäljning av samt handel med cementbaserade byggelement, fabriksplanering och konceptutveckling för byggnation med cementbaserade byggelement, förmedling av husbyggnads- och monterinsintressenter samt ingenjörsarbeten såsom statik och byggplanering jämte därmed förenlig verksamhet.