Palle & Martin Elinstallation AB

Skåne län

Information

Palle & Martin Elinstallation AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Palle & Martin Elinstallation AB finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Palle & Martin Elinstallation AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Palle & Martin Elinstallation AB har haft sedan 2006-02-15. Palle & Martin Elinstallation AB har funnits sedan och 2006-02-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Palle & Martin Elinstallation AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ågatan 3, 260 70, Ljungbyhed men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9211304.

Klippan arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Palle & Martin Elinstallation AB Privat, ej börsnoterat.

Palle & Martin Elinstallation AB har idag 556695-0373 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Palle & Martin Elinstallation AB

Bolaget ska bedriva elinstallation, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Palle & Martin Elinstallation AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ottosson, Clas Martin som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Martinsson, Paul Mikael Gideon som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Britt Frida Josefin som är född 1981 och har titeln Suppleant, Ottosson, Ingrid Susanne Catarina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.