AB Hast & Co i Skåne

Skåne län

Information

AB Hast & Co i Skåne hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där AB Hast & Co i Skåne finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Hast & Co i Skåne tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket AB Hast & Co i Skåne har haft sedan 2005-09-29. AB Hast & Co i Skåne har funnits sedan och 2005-09-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AB Hast & Co i Skåne så kan ni göra det genom att skicka er post till Riseberga 1252, 260 70, Ljungbyhed men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-443358.

Klippan arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är AB Hast & Co i Skåne Privat, ej börsnoterat.

AB Hast & Co i Skåne har idag 556685-4492 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för AB Hast & Co i Skåne

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom reklam- och databranschen och därmed förenlig verksamhet.

I AB Hast & Co i Skåne så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hast, Henrik Valdemar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hast, Sirkka Annikki som är född 1941 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .