Carlssons Kläder i Klippan AB

Skåne län

Information

I Klippan finns det ett Aktiebolag som heter Carlssons Kläder i Klippan AB. Det finns flera bolag som liknar Carlssons Kläder i Klippan AB i Skåne län. Klippan är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Carlssons Kläder i Klippan AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-09-15 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2005-09-02 så har Carlssons Kläder i Klippan AB varit registrerat och sedan 2005-09-15 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Carlssons Kläder i Klippan AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Carlssons Kläder i Klippan AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 32 A, 264 33, Klippan. Vi ni istället prata med Carlssons Kläder i Klippan AB så kan ni göra det på 0435-10497.

Bolaget skall bedriva herrekiperingsverksamhet, uthyrning av stilkläder, försäljning av skor, herrkonfektion, stilkläder, arbetskläder, modekläder, underkläder, sovplagg och badkläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Paulsson, Arne Ellert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Kent Olle Jörgen som är född 1975 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Carlssons Kläder i Klippan AB har 556685-2462 som sitt organisationsnummer.