Hyllstofta Bygg- och Industri Consulting AB

Skåne län

Information

Hyllstofta Bygg- och Industri Consulting AB är en verksamhet som finns i Klippan. I Hyllstofta Bygg- och Industri Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stodolny, Henryk som är född 1949 och har titeln VD, Stodolny, Henryk som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Stodolna, Danuta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hyllstofta Bygg- och Industri Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hyllstofta Bygg- och Industri Consulting AB på telefon 042-154510.

Bolaget skall rådgiva och förmedla tjänster inom EU av bygg- och konstruktionskaraktär samt import och export av industri- och byggnadsmaskiner och råvaror för byggindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hyllstofta Bygg- och Industri Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hyllstofta Bygg- och Industri Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hyllstofta Bygg- och Industri Consulting AB innehar ej F-skattsedel och Hyllstofta Bygg- och Industri Consulting AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hyllstofta Bygg- och Industri Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hyllstofta Bygg- och Industri Consulting AB har 556682-0253 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.