GiroVind Energi AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Klippan och GiroVind Energi AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och GiroVind Energi AB är ett av dem. Statusen för GiroVind Energi AB är att Bolaget är aktivt.

GiroVind Energi AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-05-19. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där företaget finns i jobbar för att företag som GiroVind Energi AB ska trivas.

GiroVind Energi AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-23. I Klippan så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultuppdrag med projekt och teknikutveckling inom energi, samt ägande och förvaltning av relaterande anläggningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GiroVind Energi AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-23.

Idag är GiroVind Energi AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med GiroVind Energi AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-718906.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med GiroVind Energi AB är Bjerknaes, Mats-Rune Jörgen som är född 1968 och har titeln VD, Bjerknaes, Mats-Rune Jörgen som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Ture Mikael som är född 1958 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

GiroVind Energi AB har 556680-8167 som sitt organisationsnummer.