Bjärröds Bygg AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Klippan och Bjärröds Bygg AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bjärröds Bygg AB är ett av dem. Statusen för Bjärröds Bygg AB är att Bolaget är aktivt.

Bjärröds Bygg AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-04-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Klippan där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bjärröds Bygg AB ska trivas.

Bjärröds Bygg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-09. I Klippan så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, konsultverksamhet inom denna bransch, såsom kvalitetsansvarig, värdepappershantering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bjärröds Bygg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-09.

Idag är Bjärröds Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Bjärröds Bygg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8118930.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bjärröds Bygg AB är Hansson, Nils Kristian Lars Jonny som är född 1958 och har titeln VD, Hansson, Nils Kristian Lars Jonny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Sandra Vanessa Josefin som är född 1988 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Bjärröds Bygg AB har 556679-8525 som sitt organisationsnummer.