Klippans Allskrot Aktiebolag

Skåne län

Information

Klippans Allskrot Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Klippans Allskrot Aktiebolag finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Klippans Allskrot Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Klippans Allskrot Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Klippans Allskrot Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Åmod 203, 284 91, Perstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-30074.

Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Klippans Allskrot Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Klippans Allskrot Aktiebolag har idag 556679-5554 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Klippans Allskrot Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet inom bilbranschen och utöva bilreparationer, skrotning av bilar, demontering, montering och försäljning av begagnade reservdelar och därmed förenlig verksamhet.

I Klippans Allskrot Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Didriksson, Hans Bertil som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Krondahl, Lena Rosita som är född 1954 och har titeln Suppleant, .