Noréns Clinical Research AB

Skåne län

Information

Noréns Clinical Research AB är ett bolag som finns i Klippan. I Noréns Clinical Research AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norén, Pam som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Roger Allan som är född 1953 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Noréns Clinical Research AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Noréns Clinical Research AB på telefon 0435-19152.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom kliniska prövningar av läkemedel, uthyrning av stall, träningsverksamhet för hästar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Noréns Clinical Research AB av bolagstypen Aktiebolag.

Noréns Clinical Research AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Noréns Clinical Research AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-16 och Noréns Clinical Research AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Noréns Clinical Research AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Noréns Clinical Research AB har 556678-9599 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.