Brandeborg Fastighets AB

Skåne län

Information

Brandeborg Fastighets AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Brandeborg Fastighets AB finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Brandeborg Fastighets AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Brandeborg Fastighets AB har haft sedan 2005-09-08. Brandeborg Fastighets AB har funnits sedan och 2005-09-08 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Brandeborg Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Brandeborg 616, 260 70, Ljungbyhed men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-4001040.

Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Brandeborg Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Brandeborg Fastighets AB har idag 556678-8203 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Brandeborg Fastighets AB

Bolaget skall bedriva uppackning av varor i butik, import och export av byggmaterial, bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Brandeborg Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ek, Per Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlgren Ek, Christina Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Otto, Hans Peter Wilhelm som är född 1959 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .