AllTor Data och Larmteknik AB

Skåne län

Information

AllTor Data och Larmteknik AB är ett av många bolag som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som AllTor Data och Larmteknik AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AllTor Data och Larmteknik AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-03-31.

AllTor Data och Larmteknik AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-03-07. Men sedan 2005-03-31 så har AllTor Data och Larmteknik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Apoteksg. 6, 264 33, Klippan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AllTor Data och Larmteknik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-18495.

Klippan arbetar för att bolag som AllTor Data och Larmteknik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AllTor Data och Larmteknik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av datorer och mjukvara, nätverksinstallationer, försäljning, service och installation av larm samt försäljning av kontorstillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AllTor Data och Larmteknik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AllTor Data och Larmteknik AB och det är följande personer, Jönsson, Allan Borup som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Movert, Bo Torbjörn som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AllTor Data och Larmteknik AB är 556677-4005.