Daniel Svantessons Åkeri AB

Skåne län

Information

Daniel Svantessons Åkeri AB är ett av många företag som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som Daniel Svantessons Åkeri AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Daniel Svantessons Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-05-19.

Daniel Svantessons Åkeri AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-02-03. Men sedan 2005-05-19 så har Daniel Svantessons Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Slättåkra 928, 260 70, Ljungbyhed. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Daniel Svantessons Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8224319.

Klippan arbetar för att företag som Daniel Svantessons Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Daniel Svantessons Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Daniel Svantessons Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Daniel Svantessons Åkeri AB och det är följande personer, Svantesson, Lars-Göran Daniel som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Svantesson, Carl Micael Andreas som är född 1968 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Daniel Svantessons Åkeri AB är 556675-8164.