Michel & Angelo AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Klippan och Michel & Angelo AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Michel & Angelo AB är ett av dem. Statusen för Michel & Angelo AB är att Bolaget är aktivt.

Michel & Angelo AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Klippan där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Michel & Angelo AB ska trivas.

Michel & Angelo AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-09. I Klippan så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva caféer och internetcaféer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Michel & Angelo AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-09.

Idag är Michel & Angelo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Michel & Angelo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-206768.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Michel & Angelo AB är Lundqvist, José-Michél som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Angelo Jonas Marcus som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Eskilsson, David Åke Allan som är född 1976 och har titeln Revisor, Softlynx AB som är född och har titeln Revisor, .

Michel & Angelo AB har 556670-4093 som sitt organisationsnummer.