Lierna AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultation samt köp och förvaltning av fast och lös egendom inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lierna AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är Lierna AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 2004-10-29 så skapades Lierna AB och verksamheten är har F-skattsedel Lierna AB har haft det sedan 2005-02-03.

Lierna AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-02-03

556669-4781 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Klippan.

Just nu är Lierna AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lierna AB så går det att nå dem via telefon på 0435-441105 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lierna AB är Jakobsson, Hans Torsten Adolf som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Eva Christina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .