Din Verkstad i Klippan AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med bilar och reservdelar, utföra reparationer och service på bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Din Verkstad i Klippan AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är Din Verkstad i Klippan AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 2004-07-29 så skapades Din Verkstad i Klippan AB och bolaget är har F-skattsedel Din Verkstad i Klippan AB har haft det sedan 2004-08-13.

Din Verkstad i Klippan AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-02

556664-4307 är organisationsnummret för bolaget som finns i Klippan.

Just nu är Din Verkstad i Klippan AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Din Verkstad i Klippan AB så går det att nå dem via telefon på 0435-15600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Din Verkstad i Klippan AB är Ågren, Lairon Arne Kennet som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Jan Arne Krister som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Sven Gunnar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Göransson, Lars Gösta Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, LGR Företagsrevision AB som är född och har titeln Revisor, .