Klippan Group AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för att förbättra säkerhet och komfort i motorfordon, och förse tillverkningsindustrin med avancerade komponenter i plast och metall, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Klippan Group AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är Klippan Group AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 2004-04-03 så skapades Klippan Group AB och företaget är har F-skattsedel Klippan Group AB har haft det sedan 2005-09-29.

556658-9866 är organisationsnummret för företaget som finns i Klippan.

Just nu är Klippan Group AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Klippan Group AB så går det att nå dem via telefon på 0435-18500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Klippan Group AB är Lennartsson, Jan Håkan som är född 1971 och har titeln VD, Lennartsson, Jan Håkan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Bark, Gunnar Emanuel som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Gustav Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Hans Eric som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Håland, Lars Yngve som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotTärnell, Folke Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .