Mark & Stenarbeten Klippan AB

Skåne län

Information

Mark & Stenarbeten Klippan AB är ett företag som finns i Klippan. I Mark & Stenarbeten Klippan AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håkansson, Lars Michal som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Per Evald Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Pia Ingrid Marie som är född 1966 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mark & Stenarbeten Klippan AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mark & Stenarbeten Klippan AB på telefon 070-3092042.

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra mark- och anläggningsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mark & Stenarbeten Klippan AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mark & Stenarbeten Klippan AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mark & Stenarbeten Klippan AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-12 och Mark & Stenarbeten Klippan AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mark & Stenarbeten Klippan AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mark & Stenarbeten Klippan AB har 556655-6956 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.