Sydbeläggningar AB

Skåne län

Information

556655-1338 är organisationsnummer för bolaget Sydbeläggningar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sydbeläggningar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som Sydbeläggningar AB finns i.

Sydbeläggningar AB har varit registrerat sedan 2004-01-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sydbeläggningar AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-25.

Sydbeläggningar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sydbeläggningar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Sydbeläggningar AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-21816 eller genom brev på följande adress:
Bolestad 4800, 264 94, Klippan

Bolaget ska bedriva mark- och anläggningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sydbeläggningar AB och det är Andersson, Lars Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Per Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bigseth, Svenn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hedström, Johan Gunnar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan Bertil som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nedrup, Bodil Annelie som är född 1964 och har titeln SuppleantPersson, Nils Inge Roland som är född 1952 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor