Jannes Transport i Åstorp AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jannes Transport i Åstorp AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är Jannes Transport i Åstorp AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 2004-01-29 så skapades Jannes Transport i Åstorp AB och företaget är har F-skattsedel Jannes Transport i Åstorp AB har haft det sedan 2004-03-18.

Jannes Transport i Åstorp AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-03-18

556655-0876 är organisationsnummret för företaget som finns i Klippan.

Just nu är Jannes Transport i Åstorp AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Jannes Transport i Åstorp AB så går det att nå dem via telefon på 0435-15090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jannes Transport i Åstorp AB är Pedersen, Jan Krister som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Lars Arne Roland som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .