Däcktorget Teknik och Maskin i Klippan AB

Skåne län

Information

Däcktorget Teknik och Maskin i Klippan AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Däcktorget Teknik och Maskin i Klippan AB finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Däcktorget Teknik och Maskin i Klippan AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Däcktorget Teknik och Maskin i Klippan AB har haft sedan 2004-02-12. Däcktorget Teknik och Maskin i Klippan AB har funnits sedan och 2004-02-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Däcktorget Teknik och Maskin i Klippan AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 19, 286 36, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-554705.

Klippan arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Däcktorget Teknik och Maskin i Klippan AB Privat, ej börsnoterat.

Däcktorget Teknik och Maskin i Klippan AB har idag 556651-7446 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersen, Carsten Richard -Kannisto, Veijo Tapani är den som för stunden ansvarar för Däcktorget Teknik och Maskin i Klippan AB

Bolaget skall bedriva legotillverkning av maskiner och maskindelar inom inredningsbranschen, däck och bilreparationer, handel och import med däck och bilar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Däcktorget Teknik och Maskin i Klippan AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersen, Carsten Richard som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kannisto, Veijo Tapani som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kannisto, Laila Marie-Louise som är född 1966 och har titeln Suppleant, Sjö Hansson, Karin Annika som är född 1969 och har titeln Suppleant, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln Revisor, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .