Roy Hansson Förvaltnings AB

Skåne län

Information

Roy Hansson Förvaltnings AB är ett av många företag som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som Roy Hansson Förvaltnings AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Roy Hansson Förvaltnings AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-06-10.

Roy Hansson Förvaltnings AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-10-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Thulinv. 5 B, 260 70, Ljungbyhed. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Roy Hansson Förvaltnings AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-445602.

Klippan arbetar för att företag som Roy Hansson Förvaltnings AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Roy Hansson Förvaltnings AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall utföra förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare bedriva aktiv handel med värdepapper.

Firmatecknare för Roy Hansson Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hansson, Nils Roy.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Roy Hansson Förvaltnings AB och det är följande personer, Larsson, Staffan Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Nils Roy som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Toft, Inger Carina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Roy Hansson Förvaltnings AB är 556650-7363.