Ripa Konstruktioner AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Klippan och Ripa Konstruktioner AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Ripa Konstruktioner AB är ett av dem. Statusen för Ripa Konstruktioner AB är att Bolaget är aktivt.

Ripa Konstruktioner AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-08-18. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ripa Konstruktioner AB ska trivas.

Ripa Konstruktioner AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-11. I Klippan så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att konstruera, tillverka samt reparera industriverktyg.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ripa Konstruktioner AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-11.

Idag är Ripa Konstruktioner AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Ripa Konstruktioner AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-440360.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ripa Konstruktioner AB är Ripa, Hans Christopher som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekdahl, Håkan Johan Waldemar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Camilla Carla Caroline som är född 1964 och har titeln Suppleant, Salonen Ripa, Anna Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Fristedt, Willy som är född 1939 och har titeln Revisor, Hermes Revision EF som är född och har titeln Revisor.

Ripa Konstruktioner AB har 556647-3459 som sitt organisationsnummer.