Snälleröds Säteri AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Snälleröds Säteri AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Klippan här finns det många olika Aktiebolag. Snälleröds Säteri AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Klippan jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Snälleröds Säteri AB är momsregistrerat sedan2004-05-28 och har organisationsnummer 556646-0720.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0435-441320 alternativt besöka eller skicka post till Snälleröds Säteri AB på följande adress Torraröds Säteri, 260 70, Ljungbyhed.

Snälleröds Säteri AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-05-28.

I Snälleröds Säteri AB så sitter följande personer i styrelsen: , Nilsson, Annika Charlotte som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper, dock inte sådan verksamhet som avses i bank- rörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, samt bedriva hotellverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet, samt konsultverksamhet såsom rådgivare inom vin- och sprit branschen.