Örestadbostäder Aktiebolag

Skåne län

Information

Örestadbostäder Aktiebolag är ett bolag som finns i Klippan. I Örestadbostäder Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekholm, Nils Bertil som är född 1941 och har titeln VD, Ekholm, Nils Bertil som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ros-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Örestadbostäder Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Örestadbostäder Aktiebolag på telefon 0435-14015.

Bolaget skall bedriva köp, försäljning och förvaltning av fastigheter, konsultverksamhet inom denna bransch, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Örestadbostäder Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Örestadbostäder Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Örestadbostäder Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Örestadbostäder Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Örestadbostäder Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Örestadbostäder Aktiebolag har 556645-6967 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.