Nya Klippans Isoleringskompani AB

Skåne län

Information

556642-5111 är organisationsnummer för företaget Nya Klippans Isoleringskompani AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nya Klippans Isoleringskompani AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som Nya Klippans Isoleringskompani AB finns i.

Nya Klippans Isoleringskompani AB har varit registrerat sedan 2003-03-21 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nya Klippans Isoleringskompani AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-01.

Nya Klippans Isoleringskompani AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nya Klippans Isoleringskompani AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Nya Klippans Isoleringskompani AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-14125 eller genom brev på följande adress:
Åbytorpsv., 264 39, Klippan

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva isolerings- rörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nya Klippans Isoleringskompani AB och det är Andersson, Jan Alf Erland som är född 1958 och har titeln VD, Andersson, Jan Alf Erland som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomasson, Bengt-Åke Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Otto Roland Valdemar som är född 1966 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln RevisorBDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,