Hedströms Transport i Källna AB

Skåne län

Information

Hedströms Transport i Källna AB är ett av många verksamheter som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som Hedströms Transport i Källna AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hedströms Transport i Källna AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-03-20.

Hedströms Transport i Källna AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-02-19. Men sedan 2003-03-20 så har Hedströms Transport i Källna AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bolestad 4826, 264 94, Klippan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hedströms Transport i Källna AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7440602.

Klippan arbetar för att verksamheter som Hedströms Transport i Källna AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hedströms Transport i Källna AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva inrikes transporter inom entreprenad- branschen, såsom grustransporter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hedströms Transport i Källna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hedströms Transport i Källna AB och det är följande personer, Hedström, Björn Vilhelm som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Åsa Cecilia Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hedströms Transport i Källna AB är 556640-3845.