Kumle Mekaniska AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt industriunderhåll och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kumle Mekaniska AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är Kumle Mekaniska AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 2002-11-01 så skapades Kumle Mekaniska AB och företaget är har F-skattsedel Kumle Mekaniska AB har haft det sedan 2003-05-29.

Kumle Mekaniska AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-29

556633-9692 är organisationsnummret för företaget som finns i Klippan.

Just nu är Kumle Mekaniska AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kumle Mekaniska AB så går det att nå dem via telefon på 0435-12845 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kumle Mekaniska AB är Haggren, Mats Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Haggren, Jan-Ingmar som är född 1940 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .