Oral Design Sweden AB

Skåne län

Information

Oral Design Sweden AB är en verksamhet som finns i Klippan. I Oral Design Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjöholm, Eva Bodel som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterberg, Ulf Gunnar som är född 1960 och har titeln Suppleant, Åhlund, Hans Peter Jonas som är född 1960 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Oral Design Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Oral Design Sweden AB på telefon 0435-13995.

Bolaget skall bedriva tandtekniskt laboratorium, handel med och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Oral Design Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Oral Design Sweden AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Oral Design Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-27 och Oral Design Sweden AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Oral Design Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Oral Design Sweden AB har 556632-6988 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.