First Group Youth Care AB

Skåne län

Information

556629-0309 är organisationsnummer för bolaget First Group Youth Care AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som First Group Youth Care AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som First Group Youth Care AB finns i.

First Group Youth Care AB har varit registrerat sedan 2002-07-01 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för First Group Youth Care AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

First Group Youth Care AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för First Group Youth Care AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med First Group Youth Care AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-770001 eller genom brev på följande adress:
Steneviv. 29, 264 93, Klippan

Bolaget skall bedriva HVB-hem för ungdomar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med First Group Youth Care AB och det är Lundqvist, Lars Kenneth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, José-Michél som är född 1977 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor,