E. Kallonas AB

Skåne län

Information

E. Kallonas AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där E. Kallonas AB finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. E. Kallonas AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket E. Kallonas AB har haft sedan 2002-04-09. E. Kallonas AB har funnits sedan och 2002-05-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till E. Kallonas AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kastanjev. 15, 264 37, Klippan men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-18239.

Klippan arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är E. Kallonas AB Privat, ej börsnoterat.

E. Kallonas AB har idag 556624-7424 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för E. Kallonas AB

Bolaget skall bedriva tobak- och spelbutik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I E. Kallonas AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kallonas, Elias Alexandros som är född 1955 och har titeln VD, Kallonas, Elias Alexandros som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kallonas, Aase Buthler som är född 1952 och har titeln Suppleant, Julin, Rickard Mats Yngve som är född 1976 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .