Proxy Plattsättning & Bygg AB

Skåne län

Information

556622-5552 är organisationsnummer för företaget Proxy Plattsättning & Bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Proxy Plattsättning & Bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som Proxy Plattsättning & Bygg AB finns i.

Proxy Plattsättning & Bygg AB har varit registrerat sedan 2002-01-21 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Proxy Plattsättning & Bygg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-12.

Proxy Plattsättning & Bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Proxy Plattsättning & Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Proxy Plattsättning & Bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-22071 eller genom brev på följande adress:
Ö. Storg. 57, 260 60, Kvidinge

Bolaget skall bedriva plattsättning och byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Proxy Plattsättning & Bygg AB och det är Prokec, David Edward som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Prokec, Philip Laslo som är född 1986 och har titeln Suppleant, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,