E & T Catering AB

Skåne län

Information

E & T Catering AB är ett av många bolag som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som E & T Catering AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

E & T Catering AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-11-01.

E & T Catering AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-06-26. Men sedan 2007-03-08 så har E & T Catering AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kärrv. 1 A, 264 70, Klippan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på E & T Catering AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-22441.

Klippan arbetar för att bolag som E & T Catering AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för E & T Catering AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, catering, caféverksamhet, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för E & T Catering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till E & T Catering AB och det är följande personer, Svensson, Birgitta Eva Margareta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jimmy Oskar Andreas som är född 1979 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för E & T Catering AB är 556612-6917.