Oral Design Klippan Aktiebolag

Skåne län

Information

Oral Design Klippan Aktiebolag är ett av många företag som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som Oral Design Klippan Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Oral Design Klippan Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-03-29.

Oral Design Klippan Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-12-05.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Järnvägsg. 11, 264 38, Klippan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Oral Design Klippan Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-15310.

Klippan arbetar för att företag som Oral Design Klippan Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Oral Design Klippan Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik, handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Oral Design Klippan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Oral Design Klippan Aktiebolag och det är följande personer, Åhlund, Hans Peter Jonas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöholm, Eva Bodel som är född 1957 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Oral Design Klippan Aktiebolag är 556601-8296.