E4:ans Highway Station AB

Skåne län

Information

556600-9188 är organisationsnummer för bolaget E4:ans Highway Station AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som E4:ans Highway Station AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som E4:ans Highway Station AB finns i.

E4:ans Highway Station AB har varit registrerat sedan 2000-11-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för E4:ans Highway Station AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

E4:ans Highway Station AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för E4:ans Highway Station AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med E4:ans Highway Station AB så kan ni göra det på telefon genom 023-792300 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall driva bensinstation, livsmedelsbutik och därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget äga och förvalta fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med E4:ans Highway Station AB och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,