T.H's Återvinning & Entreprenad AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns T.H's Återvinning & Entreprenad AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Klippan här finns det många olika Aktiebolag. T.H's Återvinning & Entreprenad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Klippan jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

T.H's Återvinning & Entreprenad AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556577-7777.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0435-12503 alternativt besöka eller skicka post till T.H's Återvinning & Entreprenad AB på följande adress Linnestofta 6782, 264 93, Klippan.

T.H's Återvinning & Entreprenad AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I T.H's Återvinning & Entreprenad AB så sitter följande personer i styrelsen: , Håkansson, Karl Arne Gert som är född 1949 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva återvinning och sanering av miljöfarligt avfall från bygg- och vägarbetsplatser, underhåll av vägar, schaktning, maskinuthyrning, rivning av byggnader samt mekanisk verkstad och därmed förenlig verksamhet.